WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

On Iulai 18, ina ua talitonu le lalolagi i fafo o le13-asoO le tetee a le aufaigaluega a le Canadian West Coast ua mafai ona foia i lalo o le maliliega na ausia e le au faigaluega ma tagata faigaluega, na faalauiloa ai e le iuni o fefaatauaiga i le aoauli o le aso 18 o le a latou teena tuutuuga o le faaiuga ma toe faaauau le tetee.O le toe tapunia o uafu e ono tula'i mai ai le tele o fa'alavelave fa'alavelave.

O le faauluuluga o le iuni, le International Docks and Warehouses Federation of Canada, na faasilasila mai e faapea o lana fono e talitonu o tuutuuga o le faaiuga ua fuafuaina e le feterale mediators e le puipuia ai galuega a tagata faigaluega i le taimi nei ma le lumanaʻi.Ua faitioina e le iuni le pulega ona o le le mafai ona foia le tau o le soifuaga o loo feagai ma tagata faigaluega i nai tausaga ua mavae e ui i le mau o tupe faasili.

I le taimi lava e tasi, fai mai le aufaipisinisi e tatau i le pulega ona mafai ona toe tali atu i le le mautonu o maketi tau tupe a le lalolagi mo a latou sui.

O le British Columbia Maritime Employers Association, lea e fai ma sui o le pulega, na tuuaia le taʻitaʻi o le iuni i le teena o le maliliega a o lei palota uma sui o le iuni, ma fai mai o gaioiga a le iuni e afaina ai le tamaoaiga o Kanata, igoa faavaomalo ma le ola ai ma atili afaina ai. i Kanata o loʻo faʻalagolago i le faʻamautuina o filifili sapalai.Fai mai le asosi, o le feagaiga e fa tausaga na folafola mai ai le siitaga o totogi ma penefiti e tusa ma le 10 pasene i le tolu tausaga talu ai.

E tusa ma le 7,400 tagata faigaluega i le sili atu i le 30 uafu i British Columbia, Kanata, o loo i le talafatai o le Pasefika, ua latou tetee talu mai Iulai 1, Canada Day.O fete'ena'iga autu i le va o le aufaigaluega ma le pulega o totogi, fa'asoa mai fafo o galuega fa'aleleia, ma le fa'aogaina o uafu.O leTaulaga o Vancouver, le taulaga tele ma sili ona pisi a Kanata, o loʻo aʻafia tonu foi i le osofaʻiga.O le aso 13 o Iulai na faalauiloa ai e le aufaigaluega ma le pulega lo latou taliaina o le fuafuaga o soalaupulega a o lei oo i le aso e gata ai na faatulaga e le feterale mo le soalaupuleina o tuutuuga o le faaiuga, ma maua ai se maliliega le tumau ma malilie e toe amata galuega masani i le uafu i se taimi vave e mafai ai. .

O nisi o potu o pisinisi i BC ma Greater Vancouver ua fa'aalia le fa'anoanoa i le toe fa'aauauina o tete'e a le iuni.I le taimi o le osofaiga talu ai, na valaau atu ai le tele o potu o pisinisi ma le kovana o Alberta, o se itumalo i uta e lata ane i British Columbia, i le malo tele o Kanata e faauilavea e faamuta le tetee e ala i tulafono.

Ua ta'ua e le Greater Vancouver Board of Trade, o le osofa'iga sili lea ona umi o lo'o fa'aauau pea ua feagai ma le lala sooupu i le lata i le 40 tausaga.O le aafiaga o fefa'ataua'iga o le 13 aso talu ai na fa'atatauina e tusa ma le C$10 piliona.

E le gata i lea, o le osofaʻiga a tagata uumi i le talafatai i sisifo o Kanata na mafua ai le faʻateleina o le tumutumu i le talafatai i sisifo o le Iunaite Setete.Faatasi ai ma le "fesoasoani" o le faʻaitiitia o le gafatia o felauaiga ma le maualuga o le taimi o manaʻoga,o le fua faatatau o uta i luga o le Pasefika o loʻo i ai le malosi malosi o le suiga i luga i le aso 1 o Aukuso. O le faʻalavelave faʻafuaseʻi ona o le toe tapunia o uafu a Kanata e ono iai se sao i le faatumauina o le siʻitia o tau o uta i luga ole laiga.le USlaina.

Soo se taimi lava e teteʻe ai, e mautinoa lava o le a faʻalauteleina le taimi e tuʻuina atu ai le faʻatau.Ua toe faamanatu mai e Senghor Logistics e faapea o tagata e auina atu uta ma avefeau e leʻi leva ona lafo i Kanata,fa'amolemole fa'alogo lelei i le tuai ma le a'afiaga o le tete'e ile felauaiga o oloa ile taimi!


Taimi meli: Iul-19-2023