WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

Ae faimai foiSenghor Logistics, i le tusa o le 17:00 i le 6th o le itu i Sisifo o le Iunaite Setete, o le tele o pusa container i le Iunaite Setete, Los Angeles ma Long Beach, faʻafuaseʻi ona taofia galuega.O le osofaʻiga na tupu faʻafuaseʻi, i tua atu o le faʻamoemoeina o pisinisi uma.

Talu mai le tausaga talu ai, e le gata ile Iunaite Setete, ae faapena foi i Europa, sa i ai ni osofaiga mai lea taimi i lea taimi, ma o tagata e ona uta, o le au sapalai, ma le au ave uta ua aafia i tulaga eseese.I le taimi nei,LA ma LB e le mafai ona piki ma toe fa'afo'i pusa.

E eseese mafuaaga mo ia mea tutupu faafuasei.O taulaga o Los Angeles ma Long Beach na tapunia Aso Tofi ona o le le lava o tagata faigaluega e mafai ona faʻateleina e ala i feutagaiga faʻaumiumi o tagata faigaluega, lipotia Bloomberg.E tusa ai ma le tulaga lautele na lipotia mai e le sui o le lotoifale o Senghor Logistics (mo faʻamatalaga),ona o le le lava o tagata faigaluega tumau, o le lelei o le pikiina o koneteina ma le laʻuina o vaʻa e maualalo, ma o le lelei o le faʻafaigaluegaina o tagata faigaluega faʻapitoa o le a faʻaitiitia, o lea na filifili ai le nofoaga e tapunia mo sina taimi le faitotoa.

E le’i fa’ailoa mai po’o afea e toe tatala ai uafu.E mafai ona mateina e maualuga le avanoa e le mafai ai ona tatala taeao, ma o le faaiuga o le vaiaso o le aso malolo o le Eseta.Afai e tatala i le Aso Gafua a sau, o le a iai se isi taamilosaga fou o le tumutumu o uafu, faamolemole ia tapena lou taimi ma le paketi.

Matou te faailoa atu nei: LA/LB uafu, vagana ai Matson, ua tapunia uma uafu a LA, ma o uafu e aofia ai e aofia ai le APM, TTI, LBCT, ITS, SSA, tapunia mo sina taimi, ma o le taimi faatapulaaina mo le pikiina o container o le a tuai. .Faamolemole ia matau, faafetai!

los angeles ma long beach uafu tapunia e Senghor logistics

Talu mai Mati, o le tulaga atoatoa o auaunaga a uafu tetele a Saina ua lelei ma mautu, ma le averesi o taimi e taula ai vaa i taulaga tetele i totonu.Europama ua faateleina le Iunaite Setete.A'afia i osofa'iga i Europa ma feutanaiga a tagata faigaluega i le talafatai i sisifo o le Iunaite Setete, o le fa'agaioiga lelei o uafu tetele na muamua fa'atupula'ia ma fa'aitiitia.O le averesi o taimi e taula ai vaa i Long Beach Port, o se taulaga tele i sisifo o le Iunaite Setete, e 4.65 aso, o se siitaga e 2.9% mai le masina talu ai.A fua i le tete’e o lo’o i ai nei, e tatau ona fai si la’ititi la’ititi, ma o le aga’i mai o aso malolo na mafua ai ona tapuni galuega fa’apitoa.

Senghor Logisticso le a faʻaauau pea ona gauai atu i le tulaga i le taulaga o le taunuuga, faʻafesoʻotaʻi vavalalata ma le sui o le lotoifale, ma faʻafouina mea mo oe i se taimi talafeagai, ina ia mafai e le au faʻasalalau poʻo tagata e ona uta ona saunia atoatoa le fuafuaga o felauaiga ma vavalo le fa'amatalaga talafeagai.


Taimi meli: Apr-07-2023