WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

Tau fe'avea'i:O nisi taimi e taʻua foi o le "nofoaga feʻaveaʻi", o lona uiga o oloa e alu mai le taulaga e alu ese ai i le taulaga o le taunuuga, ma ui atu i le lona tolu o taulaga i le ala.O le uafu o felauaiga o le uafu lea e taula ai auala o fela'uaiga, uta ma la'u ese, toe fa'atumu, ma isi mea, ma toe la'u ai oloa ma la'u atu i le uafu e taunuu i ai.

O lo'o iai kamupani va'a e tasi mo le fa'aliliuina e tasi, ma le au va'a e fesuia'i pili ma felauaiga ona o le tuusaunoaina o lafoga.

dominik-luckmann-4aOhA4ptIY4-unsplash 拷贝

Tulaga uafu fe'avea'i

O le taulaga felauaiga e masani lava o letaulaga faavae, o le mea lea o vaʻa o loʻo valaʻau i le vaʻa faʻasalalau e masani lava o vaʻa tetele mai le tele o auala vaʻavaʻa faavaomalo ma vaʻa fafaga e o atu ma mai i taulaga eseese i le itulagi.

Taulaga e la'u ai uta/nofoaga o le fa'amomoli=taulaga fe'avea'i/taulaga o le taunu'uga?

A na ona faasino ifelauaiga i le sami, o le taulaga o le lafoaia e faasino i le taulaga felauaiga, ma o le nofoaga o le tilivaina e faasino i le taulaga o le taunuuga.A fa'amauina, e masani lava e na'o le fa'ailoaina o le nofoaga e tu'uina atu ai.E pule lava le kamupani va'a pe fe'avea'i va'a po'o le fea uafu e alu i ai.

I le tulaga o felauaiga multimodal, o le taulaga o le lafoaia e faasino i le taulaga o le taunuuga, ma le nofoaga o le tilivaina e faasino i le taunuuga.Talu ai o le a eseese ports la'u uta esetotogi o felauaiga, e tatau ona faʻaalia le vaʻa laʻuina o le taulaga pe a tusi.

dominik-luckmann-SInhLTQouEk-unsplash 拷贝

Le Fa'aogaina Fa'amaneta o Taulaga Femalagaa'i

E leai se tiute

O le mea matou te fia talanoa i ai o le faʻaliliuina o vaega.Fa'atulagaina o le taulaga femalagaa'i o se tau fefa'ataua'iga saoloto e mafai ona ausia le fa'amoemoe ofa'aititia o tau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Hong Kong o se taulaga fefaʻatauaʻiga saoloto.Afai e fesiitai atu oloa i Hong Kong;o oloa e le o faʻatonuina faʻapitoa e le setete e mafai ona ausia le faʻamoemoega o le faʻatau atu o lafoga tuusaunoaga, ma o le ai ai foi lafoga toe totogi fesoasoani.

Taofi oloa

O lea e talanoa e uiga i le felauaiga a le kamupani vaa.I fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo, o mea eseese e mafua ai ona le mafai ona aga'i i luma oloa i le ogatotonu o le auala, ma e mana'omia le taofi o oloa.E mafai ona talosaga le kamupani va'a mo le taofia a'o le'i taunu'u i le uafu femalaga'i.A maeʻa ona foia le faʻafitauli tau fefaʻatauaʻiga, o le a lafoina oloa i le taulaga o loʻo i ai.E foliga mai e sili atu ona faigofie le faʻaogaina nai lo se vaʻa tuusaʻo.Ae le taugofie le tau.

Fa'ailoga uafu fe'avea'i

O le a vili atu se vaa i le tele o uafu, o lea e tele tulafono e ulufale ai, o tulafono ia o felauaiga mulimuli ane, e faila i le uafu lava lea.Afai e faʻatumu e le vaʻavaʻa tulafono i le manaʻo, afai e le mafai ona faʻafetaui ia tulafono, o le a le mafai ona ulufale le pusa i totonu o le taulaga.

Afai e fetaui ae le o le uafu femalagaiga moni, e tusa lava pe ulufale i totonu o le uafu ma oso i luga o le vaa, o le a la'u i lalo i le uafu sese.Afai e sa'o le suiga a'o le'i auina atu le vaa, e mafai foi ona la'u ese le pusa i le uafu sese.O tau toe fa'atau e mafai ona maualuga tele, ma e ono fa'atatau fo'i fa'asalaga mamafa.

pexels-andrea-piacquadio-3760072 拷贝

E uiga i Tu'utu'uga Fa'aliliu

I le faagasologa o felauaiga o uta faava o malo, ona o mafuaaga faʻafanua poʻo faʻapolokiki ma tamaoaiga, ma isi, e manaʻomia le faʻasalalauina o uta i nisi o taulaga poʻo isi nofoaga.A fa'amauina, e mana'omia le fa'atapula'aina o le taulaga o felauaiga.Ae i le faaiuga e faalagolago pe talia e le kamupani vaa le felauaiga iinei.

Afai e talia, o tuutuuga ma aiaiga o le taulaga femalagaiga e manino, e masani lava pe a uma le taulaga o le taunuuga, e masani ona fesoʻotaʻi e ala i le "VIA (via)" poʻo le "W / T (faʻatasi ai ma le felauaiga i ..., faʻafeiloaʻi i ...)" .Faataitaiga o fuaiupu nei:

Taulaga felauaiga Taulaga o uta: Shanghai Saina
Taulaga o le Taulaga: Lonetona UK W/T Hong Kong

I la tatou gaioiga moni, e le tatau ona tatou faʻaogaina saʻo le taulaga femalagaaʻi o le taulaga e taunuu i ai, ina ia aloese mai mea sese o felauaiga ma mea e le manaʻomia.Ona o le uafu transshipment ua na o se uafu le tumau mo le fesiitaiga o oloa, ae le o le taunuuga mulimuli o oloa.

Senghor Logistics e le gata ina fesoasoani i le faia o se fofo talafeagai o felauaiga e aofia ai le taimi o vaʻa ma le siakiina o tiute faʻaulufale mai ma lafoga mo a tatou tagata faʻatau i atunuu o loʻo i ai ina ia faʻataga ia tatou tagata faʻatau ia malamalama lelei e uiga i paketi o felauaiga, ae ofoina atu foi.tautua tusi pasie fesoasoani e fa'aitiitia le tiute mo tagata fa'atau.


Taimi meli: Me-23-2023