WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

Aso Faraile talu ai (Aokuso 25),Senghor Logisticsfa'atulagaina se malaga faufale e tolu aso, lua po.

O le taunuuga o lenei malaga o Heyuan, o loʻo i le itu i matu sasaʻe o le Itumalo o Guangdong, e tusa ma le lua ma le afa itula le tietiega mai Shenzhen.O le taulaga e taʻutaʻua mo lana aganuu Hakka, sili ona lelei vai, ma fossil fuamoa dinosau, ma isi.

Ina ua uma ona iloa le timuga faafuaseʻi ma le manino o le tau i luga o le auala, na taunuu ai la matou vaega i le tusa o le aoauli.O nisi o matou na o atu i le rafting i le eria o turisi Yequgou ina ua uma le aoauli, ae o isi na asiasi i le Dinosaur Museum.

E i ai ni nai tagata o loʻo faʻaulu mo le taimi muamua, ae o le faʻailoga fiafia o Yequgou e maualalo, o lea e leai se mea e popole ai mo tagata fou.Sa matou nonofo i luga o le vaa ma manaomia le fesoasoani a foe ma le aufaigaluega i le ala.Sa matou lototetele i ave i so o se nofoaga sa faateteleina ai le tafe.E ui ina susu tagata uma, ae sa matou lagonaina le fiafia ma le fiafia a o matou faatoilaloina faigata taitasi.O le talie ma le feei i le ala, o taimi uma sa matua malie lava.

Ina ua uma le rafting, na matou o mai i le Vaituloto lauiloa o Wanlv, ae talu ai ua uma le vaa tele mulimuli o le aso, na matou malilie e toe o mai i le taeao na sosoo ai.A o faatalitali mo le vaega muamua o paaga na ulufale atu i le vaaiga mataʻina e toe foi mai, sa matou puʻeina se ata o se vaega, tilotilo i vaaiga lata ane, ma taʻalo kata.

O le taeao na sosoo ai, ina ua uma ona matou vaai i le vaaiga o le Vaituloto o Wanlv, sa matou manatu o le filifiliga saʻo lea e toe foʻi mai i le aso e sosoo ai.Aua o le aoauli ua mavae sa fai sina puaoa ma le lagi ua pogisa, ae ina ua matou toe o mai e matamata i ai, sa la ma matagofie, ma sa matua manino lelei le vaituloto atoa.

O le Vaituloto o Wanlv e 58 taimi e sili atu nai lo le Vaituloto o Hangzhou i Sisifo i le Itumalo o Zhejiang, ma o le puna lea o vai mo vai inu lauiloa.E ui lava o se vaituloto faʻapitoa, ae e seasea maua peach blossom jellyfish iinei, lea e faʻaalia ai le lelei o le vai iinei.Sa matua faagaeetia i matou uma i le matagofie o vaaiga o lo matou atunuu, ma sa matou lagonaina ua faamamaina o matou mata ma loto.

Ina ua uma le taamilosaga, sa matou tietie atu i le Bavarian Manor.O se tafaoga maimoa lea na fausia i le fausaga fa'a papalagi.O lo'o iai nofoaga fa'afiafia, vaipuna ma isi mea fa'afiafia i totonu.E tusa lava po o le a lou matua, e mafai ona e maua se auala lelei e malolo ai.Sa matou nonofo i le potu e va'aia ai le vaituloto o le Sheraton Hotel i le nofoaga matagofie.I fafo atu o le faapaologa o loʻo i ai le vaituloto lanumeamata ma fale o le taulaga faʻapapa Europa, lea e sili ona lelei.

I le afiafi, tatou te filifili uma lava se auala e faafiafia ai, po o le aau, po o le faasūsū i vaipuna, ma olioli ai i le taimi atoatoa.

Sa pupuu taimi lelei.Sa tatau ona matou toe tietie atu i Shenzhen pe tusa o le 2pm i le Aso Sa, ae na faafuasei lava ona mamafa timuga ma maileia ai i matou i totonu o le faleaiga.Vaai, e oo lava i le Atua na finagalo tatou te nonofo mo sina taimi umi.

O le ala sa faatulagaina e le kamupani i lenei taimi e matua malolo lava.Sa faamaloloina i tatou taitoatasi i le taimi o le malaga.O le paleni i le va o le olaga ma le galue e sili atu le soifua maloloina o tatou tino ma le mafaufau.O le a tatou feagai ma isi luitau ma se uiga sili atu ona lelei i le lumanaʻi.

Senghor Logistics ose kamupani fa'avaomalo fa'avaomalo, tu'uina atu auaunaga tau utaAmerika i Matu, Europa, Amerika Latina, Asia i Sautesasae, Oseania, Asia Tutotonuma isi atunuu ma itulagi.Faatasi ai ma le sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani, ua matou mamanuina le tomai faʻapitoa a le aufaigaluega, faʻatagaina tagata faʻatau e iloa ma tausia le galulue faʻatasi mo se taimi umi.Matou te matua faʻafeiloaia au suʻesuʻega, o le ae galulue ma se 'au sili ona lelei ma moni!


Taimi meli: Aukuso-29-2023