WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

Talu mai le amataga o lenei tausaga, o le "tolu fou" oloa o loʻo faʻatusalia etaavale pasese eletise, maa lithium, ma maa solaua vave ona tupu.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i totonu o le fa masina muamua o lenei tausaga, o oloa a Saina "e tolu fou" o taavale pasese eletise, maʻa lithium, ma maʻa o le la na faʻatau atu i fafo le aofaʻi o le 353.48 piliona yuan, o le faʻaopoopoga o le 72% i lea tausaga ma lea tausaga. fa'ato'a fa'atupula'ia le aofa'i o oloa auina atu i fafo i le 2.1 pasene.

ta'avale-eletisi-2783573_1280

O a oloa o lo'o aofia i totonu o le "Three New Samples" o fefa'ataua'iga i fafo?

I fa'amaumauga tau fefa'ataua'iga, o "mea fou e tolu" e aofia ai vaega e tolu o oloa: ta'avale pasese eletise, ma'a lithium-ion ma ma'a sola.Talu ai o latou o oloa "fou", o le tolu e naʻo tulafono HS talafeagai ma fuainumera fefaʻatauaʻiga talu mai le 2017, 2012 ma le 2009.

O le HS code otaavale pasese eletise o 87022-87024, 87034-87038, e aofia ai taʻavale eletise mama ma taʻavale hybrid, ma e mafai ona vaevaeina i taavale pasese e sili atu i le 10 nofoa ma taʻavale laiti pasese e itiiti ifo i le 10 nofoa.

O le HS code omaa lithium-ion e 85076, lea e vaevaeina i sela o le lithium-ion mo taavale eletise mama poʻo le plug-in hybrid vehicles, lithium-ion battery system mo taʻavale eletise mama poʻo le plug-in hybrid vehicles, lithium-ion batteries mo vaalele ma isi, aofaʻi e fa vaega o maa lithium-ion.

O le HS code osela sola/maa solao le 8541402 i le 2022 ma muamua, ma le code i le 2023 o le854142-854143, e aofia ai sela photovoltaic e le o faʻapipiʻiina i totonu o modules pe faʻapipiʻi i totonu o poloka ma sela photovoltaic ua faʻapipiʻiina i modules pe faʻapipiʻi i totonu o poloka.

maa-5305728_1280

Aisea ua matua vevela ai le auina atu i fafo o oloa "e tolu"?

O Zhang Yansheng, o le tagata suʻesuʻe sili o le China Center for International Economic Exchanges, e talitonu i lena meamana'omia tosoo se tasi lea o tulaga taua mo "mea fou e tolu" e fausia ai oloa faatauva fou mo le auina atu i fafo.

O le "tolu fou" oloa na atiae e ala i le faoa faamalosi o avanoa tetele o le suiga fou o le malosi, o le suiga lanumeamata, ma le suiga numera e faalauiloa ai le atinaeina o mea fou faatekinolosi.Mai lenei vaaiga, o se tasi o mafuaʻaga mo le sili atu o le faʻatinoina o le auina atu i fafo o oloa "tolu fou" o loʻo faʻamalosia e le manaʻoga.O le laasaga muamua o oloa "fou e tolu" na fa'aosofia e le mana'oga mai fafo mo oloa fou malosi ma tekinolosi ma fesoasoani fesoasoani.Ina ua faʻatinoina e atunuʻu i fafo le "faʻaluaina o le lafoaʻiina" e faasaga ia Saina, sa faʻasolosolo faiga faʻavae lagolago i totonu o le atunuʻu mo taʻavale malosi fou ma oloa fou malosi.

I le male,fa'atauva'amafa'aleleia atili sapalaio se tasi foi o mafuaaga autu.Pe i totonu o le atunuʻu poʻo faʻavaomalo, o le malosiaga fou e sili ona faʻatauvaʻa, ma o le faʻaleleia o le faʻatulagaina o le tuʻuina atu ua mafai ai e Saina ona alualu i luma i le "tolu fou" fanua i tulaga o ituaiga, oloa, auala, tekinolosi, ma isi, aemaise lava le tekinolosi o sela photovoltaic.E i ai tulaga lelei i itu tetele uma.

ma'a-solar-2602980_1280

O loʻo i ai se avanoa tele mo le "tolu fou" oloa i le maketi faavaomalo

Liang Ming, faatonu ma tagata suʻesuʻe o le Foreign Trade Research Institute o le Matagaluega o Pisinisi Suʻesuʻega Inisetiute, e talitonu o le faamamafa o le lalolagi i le taimi nei i le malosi fou ma le lanumeamata ma le maualalo-carbon atinae ua faasolosolo malie ona faateleina, ma le manaoga maketi faava o malo mo "fou tolu" o oloa e malosi tele.Faatasi ai ma le saoasaoa o le sini o le carbon neutrality a le lalolagi lautele, o oloa "fou tolu" a Saina o loʻo i ai pea le tele o maketi maketi.

Mai le va'aiga o le lalolagi, o le suiga o le malosi fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u e ala i le malosi lanu meamata ua fa'atoa amata, ma o le suia o ta'avale afi e ta'avale malosi fou o le masani fo'i lea.I le 2022, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o suauʻu mama i maketi faavaomalo o le a oʻo atu i le 1.58 miliona tala Amerika, o le fefaʻatauaʻiga o le koale o le a oʻo atu i le 286.3 piliona tala Amerika, ma le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o taavale o le a latalata ile 1 tiliona tala Amerika.I le lumana'i, o le a faasolosolo malie lava ona suia nei ta'avale malosi fa'aleaganu'u ma suau'u i le malosi fou lanu meamata ma ta'avale malosi fou.

O le a sou manatu i le auina atu i fafo o oloa "tolu fou" i fefaatauaiga i fafo?

In felauaiga faavaomalo, taavale eletise ma maa lithium ooloa matautia, ma panels solar o oloa lautele, ma o pepa manaomia e eseese.Senghor Logistics ei ai le poto masani i le taulimaina o oloa fou malosi, ma matou te tuuto atu i le felauaiga i se auala saogalemu ma aloaia e oʻo atu i tagata faʻatau.


Taimi meli: Me-26-2023