WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

Ua silia ma le lua tausaga na ou iloa ai le tagata faatau Ausetalia o Ivan, ma na ia faafesootaia aʻu e ala i le WeChat ia Setema 2020. Na ia taʻu mai ia te aʻu o loʻo i ai se vaega o masini togitogiga, o le tagata faʻatau oloa sa i Wenzhou, Zhejiang, ma fai mai ia te aʻu e fesoasoani ia te ia e faʻatulaga le LCL uta i lona faleteuoloa i Melepone, Ausetalia.O le tagata faatau o se tagata tautala tele, ma sa ia faia ni leo tele ia te aʻu, ma sa matua sologa lelei ma lelei le ma fesootaiga.

I le 5:00 i le afiafi i le aso 3 o Setema, na ia auina mai ai iā te aʻu se faamatalaga e fesootaʻi ai le kamupani, e taʻua o Victoria, ina ia mafai ona ou talanoa.

Shenzhen Senghor Sea & Air Logistics e mafai ona fa'atau mai lea fale i lea faitoto'a o uta FCL ma LCL i Ausetalia.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foʻi se auala mo le felauaiga e le DDP.Ua tele tausaga o matou faatulagaina ni uta i auala a Ausetalia, ma ua matou masani lelei i le kiliaina o tiute i Ausetalia, e fesoasoani ai i tagata faatau e fai tusipasi Saina ma Ausetalia, faasaoina o tau, ma le fumigation o oloa laupapa.

O le mea lea, o le faagasologa atoa mai le upusii, uta, taunuu i le taulaga, kilia o tiute ma le tuʻuina atu e matua lamolemole.Mo le felagolagomai muamua, matou te tuʻuina atu i le tagata faʻatau faʻamatalaga taimi i luga o le alualu i luma taʻitasi ma tuʻu ai se lagona lelei i le tagata faʻatau.

talafou1

Ae ui i lea, e tusa ai ma le 9 tausaga o loʻu poto masani i le avea ai ma se uta uta, o le tele o ia tagata faʻatau e faʻatau oloa masini e le tatau ona tele tele, aua o le ola tautua o masini oloa e umi tele.

Ia Oketopa, na fai mai le tagata faʻatau ia te aʻu e faʻatulaga vaega faʻainisinia mai kamupani e lua, tasi i Foshan ma le isi i Anhui.Sa ou fuafua e ao mai oloa i le matou faleteuoloa ma lafo faatasi i Ausetalia.Ina ua taunuu le uta muamua e lua, ia Tesema, sa ia manao e aoina mai oloa mai isi kamupani e tolu, tasi i Qingdao, tasi i Hebei, ma le tasi i Guangzhou.E pei o le vaega muamua, o oloa foi o nisi vaega masini.

E ui lava e le tele le tele o oloa, ae na talitonuina aʻu e le tagata faʻatau ma maualuga le lelei o fesoʻotaʻiga.Na ia iloa o le tuʻuina mai o oloa ia te aʻu e mafai ona faʻamalieina ai o ia.

O le mea e ofo ai, mai le 2021, o le numera o oka mai tagata faʻatau na amata faʻateleina, ma o latou uma na lafoina i FCL o masini.Ia Mati, na ia maua ai se kamupani fefaʻatauaʻiga i Tianjin ma manaʻomia le lafoina o se pusa 20GP mai Guangzhou.O le oloa o le KPM-PJ-4000 GOLD GLUING SYSTEM FOUR CHANNEL THREE GUN.

I le masina o Aukuso, na fai mai ai le tagata o tausia ia te au e faatulaga se container 40HQ e auina atu i fafo mai Shanghai i Melepone, ma sa ou faatulagaina pea le auaunaga mai lea fale i lea faitotoa mo ia.O le tagata faʻatau oloa e igoa ia Ivy, ma o le falegaosimea sa i Kunshan, Jiangsu, ma na latou faia FOB term mai Shanghai ma le tagata faʻatau.

Ia Oketopa, sa i ai i le tagata faʻatau se isi tagata faʻatau mai Shandong, lea e manaʻomia le tuʻuina atu o se vaega o mea tau masini, Faʻalua faʻamalo shredder, ae o le maualuga o le masini e maualuga tele, o lea e tatau ai ona matou faʻaogaina pusa faʻapitoa e pei o pusa tatala pito i luga.O le taimi lea na matou fesoasoani ai i le tagata faʻatau i se pusa 40OT, ma o mea faigaluega e laʻu ai uta i totonu o le faleteuoloa a le tagata faʻatau sa fai si atoatoa.

Mo lenei ituaiga o masini tetele, o le tuʻuina atu ma le laʻuina o faʻafitauli faigata foi.Ina ua uma ona la'u ese le koneteina, sa auina mai e le tagata faatau se ata ma faailoa mai lona agaga faafetai ia te au.

I le 2022, na lafo atu ai e le isi kamupani e igoa ia Vivian se vaega o uta tetele ia Fepuari.Ma aʻo leʻi oʻo i le Tausaga Fou a Saina, na tuʻuina atu e le tagata faʻatau se masini masini mo se fale gaosimea i Ningbo, ma o le faʻatau atu o Amy.Na taʻua e le kamupani faʻatau e leʻo sauni le faʻatau aʻo leʻi oʻo i le aso malolo, ae ona o le falegaosimea ma le faʻamaʻi tulaga, o le a tuai le container pe a uma le tafaoga.Ina ua ou toe foi mai i le aso malolo o le Spring Festival, sa ou uunaia le falegaosimea, ma sa ou fesoasoani i le tagata faatau e faatulaga ia Mati.

Ia Aperila, na maua ai e le tagata faʻatau se fale gaosi oloa i Qingdao ma faʻatau se tamaʻi koneteina o masoa, e 19.5 tone lona mamafa.Sa na o masini uma muamua, ae o le taimi lea na ia faatauina ai meaai.O le mea e lelei ai, o le falegaosimea sa i ai agavaa atoatoa, ma o le kilia o le tiute i le taulaga o loʻo i ai sa matua lamolemole, e aunoa ma se faʻafitauli.

I le 2022, ua fa'ateleina FCL o masini mo le tagata fa'atau.Ua ou faatulagaina mo ia mai Ningbo, Shanghai, Shenzhen, Qingdao, Tianjin, Xiamen ma isi nofoaga.

talafou_2

O le mea e sili ona faʻamalieina o le taʻu mai e le tagata faʻatau ia te aʻu na te manaʻomia se vaʻa lemu mo le container lea o le a alu ese ia Tesema 2022. Aʻo leʻi oʻo i lena, o taimi uma o vaʻa vave ma tuusaʻo.Fai mai o ia o le a tuua Ausetalia i le aso 9 o Tesema ae alu i Thailand mo le tapenaina o le la faaipoipoga ma lona manaʻo i Thailand ma o le a le toe foi i lona aiga seia oo i le aso 9 o Ianuari.

Ae mo Melepone i Ausetalia, o le faasologa o felauaiga e tusa ma le 13 aso talu ona folau atu i le uafu.O lea la, ua ou matua fiafia lava e iloa lenei tala lelei.Na ou moomoo ia manuia le tagata faatau, fai atu ia te ia e fiafia i lana aso malolo o lana faaipoipoga ma o le a ou fesoasoani ia te ia i le uta.O loʻo ou suʻeina ata matagofie o le a ia faʻasoa mai ia te aʻu.

O se tasi o mea sili i le olaga o le fegalegaleai ma tagata faʻatau e pei o uo ma maua ai lo latou aloaʻia ma faʻatuatuaina.Matou te fefaʻasoaaʻi olaga o le tasi ma le isi, ma o loʻu iloa na o mai a matou tagata faʻatau i Saina ma aʻe le matou Pa Tele i uluai tausaga ua ou faʻafetai ai foi mo lenei faʻalavelave seasea.Ou te faʻamoemoe o le a tupu tele ma sili atu le pisinisi a laʻu tagata faʻatau, ma o le mea moni, o le a tatou manuia ma sili atu.


Taimi meli: Ian-30-2023