WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

E tusa ai ma le CNN, o le tele o Amerika Tutotonu, e aofia ai Panama, na mafatia i le "faʻalavelave sili ona leaga i le 70 tausaga" i masina talu ai nei, ma mafua ai ona paʻu le vai o le alavai i le 5% i lalo ifo o le lima tausaga, ma e ono taʻitaʻia ai le El Niño. e atili ai le leaga o le lamala.

A'afia i lamala ogaoga ma El Niño, o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le maualuga o le vai o le Canal Panama.Ina ia puipuia le vaʻa mai le paʻu, ua faʻamalosia e le pulega o le Canal Panama le faʻatapulaʻaina o le vaʻa.E fa'atatau i fefa'ataua'iga i le va o le Talafatai i Sasa'e ole Iunaite Setetema Asia, ma le Talafatai i Sisifo o le Iunaite Setete maEuropao le a matua tosoina i lalo, lea e ono siitia ai tau.

https://www.senghorshipping.com/latin-america/

Totogi fa'aopoopo ma tapula'a mamafa mamafa

Na ta‘ua talu ai nei e le Pulega o le Canal Panama e faapea o le lamala ua aafia ai le faagaoioiga masani o lenei auala taua o fela‘ua‘iga i le lalolagi atoa, o lea la o le a tuu atu ai se totogi faaopoopo i luga o vaa laasia ma o le a faia ai ni tapulaa mamafa o le mamafa.

Ua fa’ailoa mai e le Kamupani Canal Panama le toe fa’amalosia o le uta o uta ina ia ‘alofia ai le pa’ulia o uta i totonu o le alāvai.O le faʻatapulaʻaina o le faʻataʻitaʻiga aupito maualuga o vaʻa "Neo-Panamax", o vaʻa sili ona tele e faʻatagaina e ui atu i le alavai, o le a faʻatapulaʻaina i le 13.41 mita, lea e sili atu i le 1.8 mita le maualalo nai lo le masani, e tutusa ma le manaʻomia o ia vaʻa naʻo le aveina. e tusa ma le 60% o latou gafatia e ala i le alavai.

Ae ui i lea, o loʻo faʻamoemoe e ono faʻateteleina le lamala i Panama.Ona o le El Niño faʻafuaseʻi i lenei tausaga, o le a maualuga atu le vevela i le talafatai i sasaʻe o le Vasa Pasefika nai lo tausaga masani.O lo’o iai le fa’amoemoe o le a pa’u i lalo le maualuga o le vai o le Canal Panama i le fa’ai’uga o le masina fou.

Fai mai le CNN, e tatau i le alavai ona ave le vai mai faatanoa vai fou o loo siomia ai i le faagasologa o le fetuunaiga o le maualuga o le vai o le vaitafe e ala i le ki, ae o le maualuga o le vai o faatanoa o loo siomia ai i le taimi nei.O le vai i totonu o le faatanoa e le gata ina lagolagoina le faatonutonuina o le maualuga o le vai o le Canal Panama ae e nafa foi ma le tuuina atu o vai i totonu o aiga mo tagata o Panama.

panama-canal-senghor logistics

Ua amata ona siitia tau o uta

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le maualuga o le vai o Gatun Lake, o se vaituloto faʻapitoa e lata ane i le Canal Panama, na pa'ū i le 24.38 mita i le aso 6 o lenei masina, ma faʻamauina ai se faʻamaumauga maualalo.

E oo mai i le aso 7 o le masina nei, e 35 vaa e ui atu i le Canal o Panama i aso uma, ae a oo ina faateteleina le lamala, e ono faaitiitia e le pulega le numera o vaa i le aso i le 28 i le 32. fa'atapula'a faiga o le a o'o atu ai fo'i ile 40% fa'aitiitia le gafatia o va'a e ui ane.

I le taimi nei, o le tele o kamupani vaʻa o loʻo faʻalagolago i le ala Panama Canalsiitia le tau o felauaiga o se pusa e tasi e 300 i le 500 tala Amerika.

O le Canal Panama e fesoʻotaʻi ai le Vasa Pasefika ma le Vasa Atalani, ma le umi atoa e sili atu i le 80 kilomita.O se alavai e loka ma e 26 mita le maualuga nai lo le maualuga o le sami.E mana'omia e va'a le fa'aogaina o va'a e si'itia pe fa'aititia ai le maualuga o le vai pe a ui atu, ma o taimi ta'itasi e mana'omia ai le 2 lita o vai fou e lafo i le sami.O se tasi o puna taua o lenei vai fou o le Gatun Lake, ma o lenei vaituloto faʻapitoa e faʻalagolago lava i timuga e faʻaopoopo i lona punavai.O le taimi nei, o lo’o fa’aitiitia pea le maualuga o le vai ona o le mugala, ma ua fa’ailoa mai e le matagaluega o le va’ai, e o’o atu ia Iulai, o le a fa’amauina le maualuga o le vai o le vaituloto.

E pei o fefaatauaiga i totonuAmerika Latinatuputupu ae ma faateleina le tele o uta, o le taua o le Canal Panama e le mafai ona faafitia.Peita'i, o le fa'aitiitia o le va'a ma le si'itia o tau o uta e mafua mai i mugala, e le ose lu'itau fo'i mo le au fa'aulufale mai.

Senghor Logistics fesoasoani i tagata Panamanian e felauaiga mai Saina iColon free zone/Balboa/Manzanillo, PA/Panama cityma isi nofoaga, ma le faamoemoe e tuuina atu le auaunaga sili ona atoatoa.O loʻo galulue faʻatasi la matou kamupani ma kamupani vaʻavaʻa e pei o le CMA, COSCO, ONE, ma isi. O loʻo i ai a matou vaʻa mautu ma tau faʻatauvaʻa.I lalo o le majeure e pei o le lamala, o le a matou faia tulaga tau pisinisi mo tagata faʻatau.Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga taua mo au faʻamaumauga, fesoasoani ia te oe e faia se paketi sili atu ona saʻo ma sauniuni mo uta mulimuli.

https://www.senghorshipping.com/latin-america/

Taimi meli: Iuni-16-2023