WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

E tusa ai ma lipoti, na faasilasila mai e le German Railway and Transport Workers Union i le aso 11 o le aamata le 50-itula o nofoaafi i se taimi mulimuli ane i le aso 14, lea e ono afaina tele ai le nofoaafi i le Aso Gafua ma le Aso Lua i le vaiaso a sau..

I le amataga o le faaiuga o Mati, o le German Railway and Transport Union ma le German Service Industry Union na faʻatautaia se osofaʻiga faʻatasi, lea na faʻaleagaina ai felauaiga lautele i Siamani;i le faaiuga o Aperila, na toe faia ai e le German Railway and Transport Union se lapataiga e 8 itula.

o le ta'aloga sili ona umi a le au faigaluega nofoaafi Siamani e le senghor logistics

E tele iuni i totonu o fela'uaiga ma vaega fa'apena o lo'o fa'atalanoa ma tagata e ana galuega mo le tele o masina, e leai se fa'ai'uga e o'o mai i le aso.

E tusa ai ma le Deutsche Bahn ma le Transport Workers' Union, o le osofaʻiga o loʻo loma o le a aʻafia ai le kamupani a Deutsche Bahn, Deutsche Bahn ma isi kamupani felaʻuaiga, lea e leʻi manuia ai talanoaga a tagata faigaluega i vaiaso talu ai nei.

uta-fe'avea'i-4609887_1920

“Ua matua’i uma lava le onosa’i o tatou sui,” o le saunoaga lea a se sui o le German Skyway and Transport Workers’ Union i le aso 11."Na faamalosia i matou e ta mo le 50 itula e faʻaalia ai le ogaoga o le tulaga."Avanoa e aunoa ma le faʻatupuina o le tuʻu atoa o le fesoʻotaʻiga e faʻalagolago i mea e mafai ona faʻaogaina e Deutsche Bahn.

Na faitioina e Martin Seiler, le faatonu o tagata faigaluega i Deutsche Bahn, le faaiuga e teteʻe, ma fai mai o se lapataiga e le manaʻomia ai tagata e palota.O lenei osofa'iga fa'avalevalea sa matua'i leai lava se fa'avae ma matua so'ona tele.

Ua tatou iloa uma lena meafelauaiga o nofoaafio se tasi o auala sili ona taua o felauaiga i Siamani, ma o se nofoaga taua foi oSaina-Europa Express.Ole taimi ole fa'agaioiga o nofoaafi o le a a'afia i tulaga eseese e ala i ta'aloga, e mafua ai le tuai i le mauaina o oloa mai tagata e ana uta.Senghor Logistics o le a faʻafesoʻotaʻi a matou tagata Siamani i le taimi lava e te malamalama ai i le tulaga o loʻo i luga, o lea o le a matou maua ai foi ni fofo lagolago, e pei o leuta i le sami, uta ea, poʻo felauaiga tuʻufaʻatasia o le sami-ea e faʻamautinoa ai le sologa lelei o uta a tagata faʻatau.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i fa'amatalaga fa'ava-o-malo, tala fou fa'atauva'a, ma tausisia faiga fa'avae o lo'o i ai nei, fa'afeiloa'i ile fa'ailoga le upega tafa'ilagi a Senghor Logistics!


Taimi meli: Me-15-2023