WCA Ia taula'i atu i pisinisi fa'ava-o-malo i le vasa ea i le faitoto'a
banenr88

TALA FOU

Matou te talitonu ua e faalogo i le tala lenaina ua mavae aso e lua o osofaiga faifaipea, ua toe foi mai le aufaigaluega i taulaga i Amerika i Sisifo.

O tagata faigaluega mai uafu o Los Angeles, Kalefonia, ma Long Beach i le itu i sisifo o le talafatai o le Iunaite Setete na o mai i le afiafi o le aso 7, ma toe amata galuega masani a nofoaga tetele e lua, ma tafi ese ai le puaa na mafua ai ona alu le pisinisi o vaa. ia te'a ona o letaofia o galuegamo aso sosoo e lua.

ua toe foi mai le uafu o los angeles uafu o tagata faigaluega i matafaga i le maea ai o le strike senghor logistics

Na lipotia mai e Bloomberg News e faapea o Yusen Terminals, o le pule sili o le faafoeina o container i le Taulaga o Los Angeles, na faapea mai o le uafu ua toe amata galuega ma ua o mai tagata faigaluega.

Lloyd, faatonu faʻatonu o le Southern California Maritime Exchange, na fai mai ona o le tele o feoaiga o loʻo i ai nei, o le aʻafiaga o le faʻamalologa talu ai i luga o logistics na faʻatapulaʻaina.Peita’i, sa i ai se va’a container na mua’i fa’atulaga e vili atu i le uafu, o lea na tuai ai ona ulufale i totonu o le uafu ma fa’atalitali ai i le sami.

Na lipotia mai e Reuters e faapea o pusa pusa i totonuLos Angelesma Long Beach na taofia fa'afuase'i galuega i le afiafi o le aso 6 ma le taeao o le aso 7, ma na toetoe lava a tapunia ona o le le lava o tagata faigaluega.I lena taimi, e lei oo mai le toʻatele o tagata faigaluega o le uafu, e aofia ai ma le tele o tagata faʻatautaia e nafa ma le utaina ma le laʻuina o pusa.

O lo o tuuaia e le Asosi o le Gataifale a le Pasefika (PMA) le taofia o galuega o uafu ona o le taofia e le aufaigaluega o galuega e fai ma sui o le International Terminal and Warehousing Union.I le taimi muamua, o feutanaiga a tagata faigaluega i le West West Terminal sa umi mo ni nai masina.

Na tali le International Terminal and Warehouse Union e faapea, o le tuai ona o le le lava o tagata faigaluega ona o le faitau afe o sui o le iuni na auai i le fono tele faalemasina i le aso 6 ae o le Aso Faraile lelei na paʻu i le aso 7.

O lenei osofa’iga fa’afuase’i, ua tatou iloa ai le taua o nei uafu e lua i le felauaiga o oloa.Mo felauaiga uta pei oSenghor Logistics, o le mea matou te faʻamoemoe e vaʻaia o le taulaga o le taunuuga e mafai ona foia lelei mataupu o tagata faigaluega, faʻasoa le aufaigaluega i se tulaga talafeagai, faʻaogaina lelei, ma mulimuli ane tuʻu atu a tatou tagata vaʻavaʻa poʻo tagata e ona uta e maua lelei oloa ma foia o latou manaʻoga mo le taimi.


Taimi meli: Apr-10-2023